Z-Slim, az elrejtett függőleges emelőlap

Terület:
épített környezet

A Z-Slim ideális a felmerülő szintkülönbségekhez csökkent motorikus képességekkel rendelkező – akár kerekesszékes, akár járó – felhasználók számára.

A Z-Slim segítségével legyőzhetők az építészeti akadályok, miközben az eszköz zárt állapotban láthatatlan. Ezáltal megoldódnak bizonyos környezeti problémák a történelmi és a különleges építészeti értékű épületeknél. Minden környezettel tökéletesen harmonizál. Létezik csúszásmentes felületű változat is. A Z-Slim tartalmaz egy rögzített pantográfot, ami az emelést, és egy csúszó felületet, ami a továbbítást végzi.

A rendszerbe be van építve egy kerületi esésmegelőző védőkeret (kiemelkedik, mielőtt az emelkedés elkezdődik), és ütközésmegelőző (ami megállítja a platformot, ha idegen testtel ütközik), ami, a védőrugókkal kombinálva, garantálja a körkörös védelmet.

Fél méteres emelkedés után az eszközt megállítja egy védőrúd, ami megfelel a sztenderdeknek. Egy eszközön lévő nyomógombbal önállóan lehet az eszközt használni. A Z-Slim minden eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy biztosítani tudja a maximális személyes biztonságot.

A Faboc a szállítástól számított 24 hónapig vállal garanciát a termékeiért.

z-slimz-slim2z-slim3z-slim4

forrás: http://www.fabocdue.com/en/Z-Slim

Közösségi megosztás