Az ETIKK a Kinnarps Hungary hírlevelében

Probléma van a megjelenítéssel? Tekintse meg a böngészőjében!

Kinnarps

BELSŐÉPÍTÉSZET

Építkezés a föld alatt, avagy a fordított Felhőkarcoló! 

Kreatív iroda egy egykori bunkerben! 

TERMÉKÚJDONSÁGOK

Esencia – a legapróbb részletekig 

2013-ban sok új terméket került bevezetésre a Kinnarps-nál. Közülük az egyik, a kiváló designer, Daniel Figueroa által tervezett Esencia forgószék. Ergonómikus kialakítás, funcionalitás, letisztult, időt álló design és jó ár-érték arány – ez a lényeg esszenciája, az új Esencia forgószék.

TECH

Inspiráció és kedvenc Kinnarps termékei egy helyen! 

Fedezze fel a Kinnarps applikációját IOS és Android készülékekre egyaránt!

RÓLUNK ÍRTÁK

A környezettudatos iroda 10 parancsolata 

A zöldség nem zöldség! – „Egy ilyen munkahellyel a természet mellett jól jár a cégtulajdonos és dolgozói is.”

DESIGN

Mindent a Stockholm Design Hétről! 

Február első hetében rendezték meg a Stockholm Design Hetet, amely egyben Európa egyik legnagyobb irodabútor vására is. Paulina Blogja sok-sok érdekességgel és információval szolgál annak, aki nem lehetett ott személyesen:

CSR

Egy iroda az egyetemes tervezés jegyében 

Néhány hónapja nyitotta meg kapuit az Egyetemes Tervezés Információs Kutató Központ. Egy rugalmas iroda, fantasztikus embereknek.
Better at work

Mi, a Kinnarps munkatársai hiszünk abban, hogy szebbé tudjuk tenni az életet a munkahelyen. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók, hosszú távú és hatékony megoldásokat kínálunk, amelyek munkakörnyezetét kellemesebbé, cégét pedig sikeresebbé teszik.
Facebook YouTube Twitter RSS
Kinnarps Hungary Kft. 
H-1133 Budapest, Váci út 92.
Tel.: +36 1 237 1251
Fax: +36 1 237 1250
kinnarps.hungary@kinnarps.hu
www.kinnarps.hu

Jogi közlemény: Az Ön e-mail címéhez cégünk egy nyilvánosan megvásárolható marketing adatbázisból jutott hozzá, vagy feliratkozott a hírlevelünkre, vagy cégünk munkatársával személyes kapcsolatban áll. Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafusát, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt, ezúton szíves hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk ajánlatainkról. Amennyiben nem kíván több e-mailt kapni tőlünk, ezen a linken leiratkozhat.

Közösségi megosztás