Adaez Pro akkumulátoros vezetéknélküli ajtónyitó szerkezet

Terület:
termékek

Az ADAEZ PRO ajtónyitó egy olyan akkumulátoros, vezeték nélküli automata ajtónyitó szerkezet, amelyet közintézményekben, nagy forgalmú helyeken alkalmazhatnak olyan esetekben, amikor szükség van arra, hogy a kézi nyitású, kilincses ajtó gombnyomásra automatikusan nyíljon ki. Ilyen eset pl. az, amikor a kerekesszékben ülő személy nem fér hozzá az ajtókilincshez, mert egy szűk folyosó végén van az ajtó. Amikor az ajtókilincset kézzel lenyomjuk, akkor az ajtólap külső oldalára felszerelt akkumulátor feltöltődik, amely aztán feltöltve alkalmas az ajtó gépi automatikus működtetésére.

Addig nem szükséges kiegészítő áram felvétele, amíg az ajtót gombnyomással kevesebbszer működtetik, mint amennyi a kézzel történő ajtónyitások kb. 20%-a. Amikor az ajtónyitások több, mint 20%-ában igényelnek automata nyitást, akkor az egységet beköthetik a gyengeáramú hálózatba a rendszerhez tartozó villásdugóval, és az elektromos hálózatból folyamatosan nyeri az áramot.

Az ajtó nyitási és zárási sebessége szabályozható, és az akkumulátor élettartama kb. 12 év. Opcióként egy elektromos zárfogadó van beleépítve, így az ajtót ki lehet nyitni, pontosabban a zárnyelv kioldható egy vezeték nélküli, rádióhullámmal működő nyomógomb megnyomásával is. Nagyon egyszerűen felszerelhető, nem igényel külön szaktudást.

 

Adaez pro
ajtó mechanika
adaez-controls
kezelő szervek (távirányító)
adaez-door
ajtó mechanika felszerelve

 

 

forrás: http://www.disabilitysystems.com/handicap-door-openers/ada-ez.html

Közösségi megosztás