Érzékenyítő tréningek 2015-től folyamatosan

Terület:
oktatások/Képzések/Érzékenyítések

Az Egyetemes Tervezés Központ érzékenyítő tréningek tartását vállalja. Az ETIKK rendelkezik látássérült, hallássérült, mozgássérült, mechanikus, elektromos kerekesszéket, mopedet használó tapasztalati szakértővel, így igen érdekes és sokféle eszköz kipróbálására van mód és lehetőség. Korosztálytól függetlenül vállalja iskolák, cégek, oktatási intézmények, táborok érzékenyítését. A képzések tematikájához illeszkedő rugalmas és egyedi igényeket az érzékenyítésbe be lehet építeni. Pl. kerekesszékes akadálypályával, látássérült eszközökkel, vakbot használatával, látássérültséget imitáló speciális szemüvegekkel, járást nehezítő akadálypályák kipróbálásával, illetve szociális, integrációs beszélgetések mindennapi élethelyzetek videós anyagok bemutatásával is színesíthetők e programok. Az ETIKK munkatársai szívesen vállalják a sérültségek részletes kielemzését, az ezzel járó sajátosságokat és pragmatikus megoldásokat.

(Képen: Érzékenyítő tréning a Groupama Arénában, az „Adj egy ötöst!” zárórendezvényen. Kisiskolások próbálhatták ki a különféle segédeszközöket. 2019. Forrás: ETIKK)

Érzékenyítő tréning a Groupama Arénában, az „Adj egy ötöst!” zárórendezvényen. Kisiskolások próbálhatták ki a különféle segédeszközöket. 2019. Forrás: ETIKK

Közösségi megosztás