Fogyasztóként milyen jogaink vannak?

Fogyatékossággal élő személyek és fogyasztói jogok – 2014. április 7-én 10 órától e témában szervezett ismeretterjesztő rendezvényt a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete (MBE) a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesülete (KÖFE) szakembereivel. 

Az eseményen mintegy 20 fogyatékossággal élő érdeklődő vett részt a Lurdy Ház 7-es számú konferenciatermében, amely az egyetemes tervezés szempontjai szerint került kialakításra, így mindenki számra akadálymentesen használható.

A témák között szerepelt: internetes vásárlás, termékbemutatók, békéltető testületek, a fogyatékossággal élő fogyasztók esélyegyenlőségére vonatkozó jogszabályi előírások.

A rendezvényen a fogyasztóvédelmi szakemberek választ adtak a résztvevőknek a termékek és szolgáltatások megvásárlásával kapcsolatos kérdésekre.

Fogyasztóvédelmi nap a Lurdy 7-es termében sérült embereknek Fogyasztóvédelmi nap a Lurdy 7-es termében sérült embereknek 

Fogyasztóvédelmi nap a Lurdy 7-es termében sérült embereknekFogyasztóvédelmi nap a Lurdy 7-es termében sérült embereknek

 

Az elhangzott előadás pdf fájlban letölthető: KOFE Oktatas 2014.04.07

Közösségi megosztás