Egyetemes Tervezés Információs és Kutatóközpontunk az Okos Telefon Akadémián

A tervezők mindenki igényét figyelembe veszik, amikor az okos otthon elemeit kialakítják? E kérdés fontosságára hívta fel a figyelmet Földesi Erzsébet „Internet of Things – a gépek lázadása?” – Okos eszközök hálózata, okos otthon, okos környezet c. konferencián 2014. szeptember 17-én.
Bár az egyetemes tervezés, mint téma, kakukk tojásként lepte meg a konferencia közönségét, a számtalan bemutatott újdonság mellett mégis sokan érdeklődve hallgatták a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete Egyetemes Tervezés Információs és Kutatóközpont érvelését a mindenki számára történő tervezés társadalmi és gazdasági előnyeiről. A Központ kiállított termékei is nagy sikert arattak.

 

ETIKK a Telenor okostelefon akadémián mint kiállító ETIKK a Telenor okostelefon akadémián mint kiállító ETIKK a Telenor okostelefon akadémián mint kiállító ETIKK a Telenor okostelefon akadémián mint kiállító ETIKK a Telenor okostelefon akadémián mint kiállító ETIKK a Telenor okostelefon akadémián mint kiállító ETIKK a Telenor okostelefon akadémián mint kiállító

Közösségi megosztás