Az Iphone rejtett tulajdonságai

Ha már jó pár hónapja használunk egy telefont, például egy iPhone-t, azt hihetnénk, teljesen kiismertük. Azonban a készüléknek gyakran rejtett funkciói is vannak.

Akinek iPhone-ja van, az megszokhatta, hogy az Apple elkényeztette a különféle hasznos funkciókkal. Azonban néhányat jól el is rejtett, és ezeket nem mindenki ismeri, holott velük még okosabbá, sokoldalúbbá tehető a telefon.

Kevéssé ismert például, hogy nem csupán hangjelzések szolgálhatnak figyelmeztetésre, hanem fényjelek is (hasznos jellemző értekezleten). Ennek beállítása a Beállítások/Általános/Kiegészítő lehetőségek/LED villogása a jelzésekhez (Settings/General/Accessibility/LED Flas for Alerts) útvonalon történhet – ezt a funkciót kell engedélyeznünk.

Amit az iPhone ajánl, azt a hallássérültek is kiválóan tudják hasznosítani, ezért a fényjelzés valóban egyetemes tervezésű funkciója a telefonnak. A fejhallgató helyett nyakba akaszható indukciós hurok is csatlakoztatható a mobil és okostelefonokhoz, mivel szabványosított a dugója.

 

forrás: http://hvg.hu/tudomany/20140208_

Olyan_dolgokat_is_tud_a_telefonja_amire_a#utm_source=hvg_

top&utm_medium=email&utm_campaign

=newsletter2014_02_09&utm_content=top1

Közösségi megosztás