Akadálymentes turizmus – az utazás élménye mindenkié

A Skagerrak Tours Kft. egy dán-magyar tulajdonú utazási iroda, amely évek óta a különleges igényű, elsősorban mozgássérült vendégek beutaztatásával foglalkozik. Tapasztalataink szerint, a magyar mozgássérült emberek igénylik a segítséget nyaralásuk vagy kirándulásaik megszervezéséhez és lebonyolításához, ezért a tevékenységünket ettől az évtől kezdve ezzel is kiegészítjük. Az új kínálatunk tehát: belföldi turizmus mozgássérültek részére.

Mottónknak megfelelően, igyekszünk mindenkinek az utazási igényeit, egyéni kívánságait figyelembe venni, és ennek megfelelően, személyre szabott ajánlatot összeállítani. Minden úticélunkat és minden lehetséges helyszínt – az akadálymentesség szempontjából – személyesen ellenőrzünk, és ennek megfelelően próbálunk meg anyagilag is mindenki számára elérhető szállást és minél színesebb programot kialakítani, kínálni.

A prospektusunkban szereplő nyaralások és kirándulások a rendelkezésünkre álló akadálymentes lehetőségeknek csak egy szeletét képviselik: amennyiben Ön most nem talál kedvére valót, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kiadványban szereplő elérhetőségek valamelyikén, illetve figyelje a honlapunkon és a Facebook oldalunkon rendszeresen megjelenő különleges ajánlatainkat.

Egyéni igények és kérések alapján is szervezünk akadálymentes kirándulásokat, utakat nagyobb csoportok, egyesületek számára. Ha ilyen igényük van, kérjük forduljanak bizalommal hozzánk!

További információk:

 http://www.skagerrak.hu/

 https://www.facebook.com/akadalymentesturizmus

Skagerrak munkatársairól készült csoportkep

Közösségi megosztás